NTNUI-bruker

Introduksjon

Med NTNUI-brukeren din så får du med deg Google sin office-pakke. Den inneholder blant annet Gmail, Google Disk, Regneark, Dokumenter og Presentasjoner, i tillegg til et system for epostlister.


Bestille bruker

Det kan ta opptil en uke fra du bestiller brukere til de blir aktivert. Du vil få tilsendt epost når nye brukere er aktivert.

Fyll ut dette skjemaet for å bestille nye brukere:

Mer info

Alle tillitsvalgte i NTNUI vil få sin personlige epost av typen hjalmar@ntnui.no. Eposten vil fungere på samme måte som en vanlig Gmail-konto.

En veldig kjekk funksjon er at man bruke aliaser som friidrett-maskot@ntnui.no som avsenderadresse. Les her hvordan man aktivere aliaser.

Hver brukerkonto vil også få 30 GB gratis lagringsplass på Google Disk, og fri tilgang til Regneark, Dokumenter og Presentasjoner. På sikt vil brukeren bli lagt til i rolle-spesifikke epostlister som alle-itansvarlige@ntnui.no, alle-pr@ntnui.no og tilsvarende for å avlaste gruppeledere@ntnui.no.

I tillegg er det et krav om å ha en NTNUI-konto for å kunne adminstrere epostlister for grupper og lag, på grunn av tekniske begrensninger fra Google.


Man kan enkelt bytte mellom personlig epost-adresse og alias som avsender.